15 egyszerű és zseniális sikert garantáló technika

ÚJ ANYAG – Előrendelhető féláron: 6000 Ft helyett 3000 Ft Megjelenés dátuma: 2017. dec. 20.

Ebben az oktatóanyagban azt a 10 önfejlesztési és 5 kommunikációs technikát tanítok meg Neked, azokat, amik a saját életemben a legtöbb eredményt és hasznot hozta. Ezt a 10+5 technikát a mindennapokban alkalmazom és az összes magánéleti és üzleti sikeremben közrejátszott. Mindegyik egyszerű, könnyen adaptálható és nagyon hamar megérzed a pozitív hatását a mindennapokban.

Sikert garantáló technikák:

 1. Fókusz technika – avagy hogyan fókuszálj, ha valamiben nagyon gyors eredményt akarsz elérni?
 2. Az elvonulás technikája, avagy miért, meddig és milyen gyakran érdemes „magányba” vonulnod, az életed menetét átgondolni, célokat felállítani és priorizálni, majd a menetrendet kidolgozni céljaid mihamarabbi elérése érdekében.
 3. Hogyan jöjj ki a negatív passzból? – korunk egyik népbetegsége a levertség, depresszió, céltalanság és stressz. Van egy nagyon egyszerű technikám, amit akkor szoktam alkalmazni, ha levertnek, céltalannak vagy egyszerűen negatívnak érzem magam. Ez a technika mindig segít, hogy gyorsan átlendüljek a mélyponton és újra energikus és pozitív legyek.
 4. Célfüzet – avagy hogyan menedzseld a célfüzeted, hogy maximálisan támogassa céljaid megvalósítását!
 5. Kik az energiavámpíraid és hogyan iktasd ki őket?
 6. Ha valamiben elakadsz, mit kell tenned, hogy szinte MINDENRE megtaláld a választ és továbblépj?
 7. Mikor és kinek érdemes megbocsájtani és hogyan válik az a Te hasznodra is?
 8. Hogyan légy magabiztos? – egy egyszerű trükköt mutatok be, mellyel bármilyen helyzetben sokkal magabiztosabb tudsz lenni.
 9. Milyen önfejlesztési szokásokat érdemes beiktatnod az életedbe?
 10. Hogyan lépj ki a komfortzónádból?

+ 5 kommunikációs technika, amiket a LEGGYAKRABBAN használok és legtöbb eredményt hozzák!

Hogyan győzd le a félelmeid?

Most 4900.- Ft helyett 3000.- Ft, vagy csomagban akár 1000.- Ft
lásd az oldal alján a megrendelésnél!

Ez az oktatóanyag megtanít arra, hogy tudatosan szembenézz  bármilyen félelmeddel, majd megtanuld elfogadni, kezelni és legyőzni a félelmeid.

Ádám több módszert mutat be, majd saját példáján keresztül végigvezet azokon a lépéseken, amik segítségével megszüntette minden egyes félelmét a nőkkel kapcsolatban, majd ugyanazokat az elveket követve régi paráitól is megszabadult az élet más területén.

Minden ember sikerének az egyik legnagyobb gyilkosa, a belső félelmei. Ez az oktatóanyag pont ezért zseniális és hiánypótló.

Mindenkinek javaslom, aki nagyobb önbizalmat, önbecsülést, magabiztosságot és sikereket akar – legyen szó az élet bármely területéről.

Hogyan fejlessz ki ellenállhatatlan személyiséget?

Most 4900.- Ft helyett 3000.- Ft, vagy csomagban akár 1000.- Ft
lásd az oldal alján a megrendelésnél!

Hogyan fejlessz ki ellenállhatatlan személyiséget?

 • Mi kell a nőnek? Jó fiú vagy a rossz fiú?
 • Melyik személyiségjegyek vonzóak, és melyek taszítók a nők számára?
 • Hogyan válj „rossz” fiúvá, aki valójában mégis „jó fú”
 • Mikor és hogyan légy kedves a nővel?
 • Mikor és hogyan jutalmazd?
 • Miért fontos, hogy hosszútávon vonzó személyiséged legyen?
 • Végezetül pedig megkapod a „tökéletes” formulát ahhoz, hogy ellenállhatatlan légy bármely nő szemében!

Vonzó férfi archetípusok

Most 4900.- Ft helyett 3000.- Ft, vagy csomagban akár 1000.- Ft
lásd az oldal alján a megrendelésnél!

Egy olyan kép-összeállítási formula, ami rafinált pszichológiai alapokon nyugszik és FÉLELMETESEN figyelemfelkeltő társkeresőn.

Legyen vagány a képed? Vagy netán laza? Mosolygós? Vagy inkább művészi beállítású?

Mit szólnál, ha egyszerre 5 féle NŐMÁGNES férfi archetípussal rendelkeznél?

Ebben a DVD-ben megtalálod a mágikus kulcsát annak, hogy milyen férfitípusok jönnek be a nőknek és az alapján remekül tudod magad „marketingezni” társkeresőn.

Hogyan valósítsd meg kitűzött céljaid?

Most 4900.- Ft helyett 3000.- Ft, vagy csomagban akár 1000.- Ft
lásd az oldal alján a megrendelésnél!

Ebből az előadásból rengeteg tippet fogsz kapni, amik a saját sikereimhez hozzájárultak az életben. Hogyan lettem az ország legnagyobb ismerkedési iskolájának a vezetője, majd hogyan jutottam el az anyagi függetlenséghez és miként lettem időbelileg teljesen szabad! – ezt mind kemény munka és célmegvalósító technikák használatának köszönhettem – ebben az előadásban megosztok minden titkom a sikerhez vezető úton.

Az évek során nagyon sokat tanulmányoztam és modelleztem a sikeres embereket. Rájöttem, hogy bizonyos szokások bevezetésével szinte bármit meg lehet valósítani az életben.

Vannak életvitellel kapcsolatos sikerszokások, munkával kapcsolatos sikerszokások és természetesen vannak olyanok is, amik ahhoz segítenek hozzá, hogy a nők számára egy kiemelkedően sikeres férfivá válj.

Bármi is legyen a célod, ebből az előadásomból olyan tippeket és technikákat meríthetsz, melyekből akár egy egész életen át profitálni fogsz.

Ha a személyiségfejlesztés közel áll hozzád, ez az anyag kincset ér!

13 végzetes párkapcsolati hiba

Most 4900.- Ft helyett 3000.- Ft, vagy csomagban akár 1000.- Ft
lásd az oldal alján a megrendelésnél!

Ezt az előadást minden párkapcsolatot tervező, illetve párkapcsolatban élő sorstársamnak ajánlom. Felsorolom a leggyakoribb hibákat, majd bemutatom a nőtípusokat, végezetül párkapcsolati kommunikációs technikákat is megtanítok Neked, melyek segítségével megelőzheted a konfliktusokat, még kialakulásuk előtt.

A férfiak nagy része valamelyik hibát ösztönösen elköveti. Több diákom magára ismert már, hogy „jajj.. hát én az összes hibát elkövettem”… Így nem is csoda, ha kihűlt, majd tönkrement a kapcsolat.

Ha tudatosítod ezen 13 hibát és odafigyelsz rájuk – tartalmas és boldog párkapcsolatod lesz! Nem fogsz szembesülni a „kiégés” az „elhidegülés” és „szexmegvonás” effektusával sem. Kezelni tudod majd a nőt, a hisztit és tudni fogod, hogy mire figyelj oda, hogy tartalmas, boldog és szexben gazdag kapcsolatod legyen!

Megrendelőlap

A megrendelési űrlap azonnal kiszámolja, hogy Forintban mennyit jelentenek Neked ezek a kedvezmények!

Végösszeg: ...

-

Fizetési mód

Megrendelő adatai

Számla adatok